MERENTAS DESA PERINGKAT MSSP 2023

PERKARA :  ADAM FARHAN KELAS 4 HANAFI BERGERAK KE SMK PONTIAN JAYA(MENGINAP) , BAGI MENYERTAI PERTANDINGAN MERENTAS DESA MSSP BERTEMPAT DI SMK SELENDANG ROMPIN PADA PAGI SABTU 12/8....MOHON DOAKAN KEJAYAAN PELAJAR SMATAS KITA .
TARIKH : 11 OGOS 2023
TEMPAT :  SMK SELENDANG ROMPIN PEKAN .

Tag: #MERENTAS DESA 2023