PERKARA : PUSAT SUMBER TELAH DIBUKA UNTUK KUNJUNGAN PELAJAR

TARIKH : 13 JAN 2020

TEMPAT : PUSAT SUMBER SMAA

PENGISIAN :  PADA TAHUN INI UNTUK MENGGALAKKAN PARA PELAJAR KE PUSAT SUMBER SATU KEMPEN JOM HADIR KE PUSAT SUMBER USAHA SAMA UNIT KAUNSELING SEK AKAN DILANCARKAN PADA AWAL BULAN INI.SEMOGA BUDAYA MEMBACA DALAM KALANGAN PELAJAR AKAN TUMBUH DENGAN SUBURNYA .

Tag: #PUSATSUMBER2020