BENGKEL NAHU SMA

PERKARA : BENGKEL MATA PELAJARAN NAHU

TARIKH : 15 ( 8 PAGI HINGGA 11 MALAM ) & 16 SEPT 2018 ( 8 PAGI HINGGA 11 PAGI)

TEMPAT : BILIK SEMINAR 2

TING : 4

PENCERAMAH : USTAZAH NORHIMAH BT MUDA

DARI : SMA GUAI

OBJEKTIF BENGKEL : MELENGKAPKAN PERSEDIAAN PELAJAR UNTUK MENFHADAPI PEPERIKSAAN SMA YANG AKAN BERLANGSUNG PADA BULAN OKTOBER INI...BENGKEL TERSEBUT DIADAKAN SUPAYA PARA PELAJAR LEBIH FOKUS UNTUK MENDAPAT KEPUTUSAN YANG  CEMERLANG DALAM SUBJEK BERKENAAN .

Tag: #sma2018