WAJAH BAHARU KANTIN SMA AL ATTAS

PERKARA : KANTIN AL ATTAS BERWAJAH BAHARU

TARIKH : 18 DIS 2018

PENGISIAN : SEMPENA TAHUN 2019 , TENDER KANTIN TELAHPUN BERTUKAR TANGAN SETELAH PENGUSAHA KANTIN YANG LAMA TELAH MENGUSAHAKAN KANTIN SELAMA 2 TAHUN . KINI, KANTIN SMA AL - ATTAS TELAHPUN DICAT BAHARU BAGI MENCERIAKAN SUASANA KANTIN SEKOLAH .. PIHAK PENGURUSAN SEKOLAH JUGA BERHARAP AGAR ANAK - ANAK PELAJAR DAPAT MEMBERIKAN KERJASAMA DALAM MENJAGA KEBERSIHAN & KECERIAAN KANTIN DARI MASA KE MASA ..

#GURU BERGAMBAR DI HADAPAN KANTIN SEKOLAH .

Tag: #4K2019