PENJAGAAN KEBERSIHAN

PERKARA : AMALAN PENJAGAAN KEBERSIHAN OLEH JENAMA LIBRESSE

TARIKH : 22 OKT 2018

JAM : 8.30 PAGI

TING : 3 ( PEREMPUAN SAHAJA)

DISAMPAIKAN OLEH : PIHAK KAKITANGAN LIBRESSE

TOPIK :
 PENJAGAAN KEBERSIHAN OLEH PELAJAR PEREMPUAN KETIKA DATANG HAID

PEMAKAIAN PAD DENGAN BETUL & FUNGSI SETIAP KEBAIKAN JENAMA KELUARAN LIBRESSE.

KEISTIMEWAAN PEMILIHAN JENAMA TERSEBUT KEPADA SEMUA KAUM HAWA..

# TERIMA KASIH KEPADA PIHAK LIBRESSE YANG SUDI HADIR DALAM MENYAMPAIKAN ILMU TERSEBUT KEPADA PARA PELAJAR.

Tag: #KESIHATANSEK