INFO PENTING...MESYUARAT PIBG KALI KE-23

PERKARA :INFO PENTING MESYUARAT PIBG KALI KE - 23 ,PENYERAHAN SLIP PERTENGAHAN TAHUN &  JAMUAN HARI RAYA ...

#PERHATIAN KEPADA SEMUA IBU BAPA / PENJAGA ...SURAT PEMBERITAHUAN TERSEBUT TELAHPUN DIEDARKAN KEPADA ANAK JAGAAN TUAN /PUAN MASING - MASING SEBELUM CUTI SEKOLAH YANG LALU .SILA PASTIKAN ANAK TUAN / PUAN  KEMBALIKAN SURAT LAMPIRAN KEHADIRAN YANG TELAH DITANDATANGANI BAGI CATATAN KEHADIRAN TUAN / PUAN KE PROGRAM TERSEBUT DAN SEKIRANYA MEMPUNYAI SEBARANG USUL  BOLEH KEMUKAKAN UNTUK DIBINCANGKAN DALAM MESYUARAT PIBG TERSEBUT...HARAP MAKLUM & RIBUAN TERIMA KASIH ATAS KERJASAMA YANG ANDA BERIKAN.

Tag: #PIBG KALI KE-23