JOHAN BOLA SEPAK MSSD B18 MILIK SMAA ( PIC 1 )

PERKARA : JOHAN BOLA SEPAK MSSD  B18

TARIKH : 2 MEI 2019

TEMPAT  : SHAH PEKAN

PENGURUS PASUKAN :
 USTAZ HAJI SHARKAWI BIN HAJI SHAADAN

CIKGU NORULIDZAD BIN ISMAIL

TENAGA PENGAJAR  : ENCIK HARMIMI FARHAN

PENCAPAIAN : PEMAIN TERBAIK MSSD B18 ( ILMAN HAKIMI )

# PIHAK SEKOLAH MENGUCAPKAN JUTAAN TAHNIAH ATAS KEJAYAAN MENDAPAT JOHAN DALAM BOLA SEPAK B18 & SEKALI GUS MENGHARUMKAN NAMA SMAA ..JASA KALIAN AMAT DIHARGAI..

Tag: #BOLASEPAK