ANAK GURU SMA AL –ATTAS MENJADI PELAJAR CEMERLANG STAM 2017 ….

TAHNIAH DARIPADA PIHAK PENGURUSAN SMA AL –ATTAS KEPADA MARWA BT AZLAN PELAJAR KULLIAH SULTAN ABU BAKAR KERANA KECEMERLANGAN ANAKANDA MENGHARUMKAN NAMA SEKOLAH & NEGERI PAHANG . MARWA BT AZLAN MERUPAKAN ANAK KEPADA USTAZAH ZAMRAH BINTI ZAKARIA & USTAZ AZLAN BIN ABDUL RAHMAN . USTAZAH ZAMRAH BT ZAKARIA MERUPAKAN SALAH SEORANG GURU DI SMA AL –ATTAS PEKAN . KECEMERLANGAN ANAKANDA BELIAU MENJADI SALAH SATU PEMANGKIN SEMANGAT & CONTOH KEPADA SEMUA PELAJAR DI SMA AL –ATTAS PEKAN …TAHNIAH…KEJAYAAN MILIK INSAN YANG BERUSAHA ....

Tag: #CEMERLANG2018