SELAMAT HARI KEBANGSAAN KALI KE -63 " MALAYSIA

PIHAK PENGURUSAN SEKOLAH & SEMUA WARGA SMAA MENGUCAPKAN SELAMAT MENYAMBUT  HARI MERDEKA YANG KE - 63 TAHUN,MOGA KITA HIDUP DALAM AMAN DAMAI & "MALAYSIA PRIHATIN".IKHLAS DARIPADA PENGETUA,BARISAN GURU,BARISAN PIBG ,KAKITANGAN & SEMUA ANAK DIDIK SMAA..HIDUPKAN RASA CINTA AKAN NEGARA DALAM DIRI ANDA..

Tag: #MERDEKA2020 #MALAYSIAPRIHATIN