PERKARA : CENDERAHATI MESYUARAT GURU KALI PERTAMA SESI 2020

TARIKH : 4 JAN 2020

TEMPAT : BILIK MESYUARAT SMAA

PENGISIAN : MESYUARAT KALI INI SETIAP GURU DIBERIKAN SET ALAT TULIS AGAR LEBIH BERSEMANGAT MELANGKAH DALAM PENGAJARAN & PEMBELAJARAN .TERIMA KASIH KEPADA PUAN PENGETUA ATAS KESUDIAN BELIAU MEMBERIKAN HADIAH PENGHARGAAN KEPADA SEMUA GURU DALAM MESYUARAT TAHUN INI .

Tag: #MESYUARATGURUKALIPERTAMA2020