PERKARA : GOTONG - ROYONG PERANGI AEDES PERINGKAT NEGERI PAHANG 2019

TEMPAT    : PERUMAHAN PERAMU JAYA 1

TARIKH     : 9 MAC 2019

MASA        : 8.30 PAGI

PENGISIAN : PARA PELAJAR SMA AL ATTAS YANG TERDIRI DARIPADA PELAJAR  TING 5 & 4 SAMA - SAMA BERGANDING BAHU MEMBANTU PENDUDUK KAMPUNG , PEKERJA ALAM FLORA  & KAKITANGAN AWAM MEMBERSIHKAN SEKITAR KAWASAN YANG DITETAPKAN BAGI PERANGI  WABAK DENGGI YANG DIBAWA OLEH NYAMUK AEDES . PARA PELAJAR MENDAPAT  ILMU SEMASA GOTONG - ROYONG BERLANGSUNG BERKAITAN BAHAYA DENGGI .

Tag: #KERJAAMALPELAJARASRAMA2019