SOKONGAN PUAN PENGETUA MENGHIDUPKAN AKTIVITI PUSAT SUMBER 2019

PENGURUSAN PUSAT SUMBER MENGUCAPKAN RIBUAN TERIMA KASIH KEPADA PENGETUA , BARISAN GPK , BARISAN GURU & PELAJAR SEKALIAN ATAS SOKONGAN KEPADA PUSAT SUMBER..UNIT PUSAT SUMBER BERAZAM MENGHIDUPKAN SLOGAN " BANGSA MEMBACA BANGSA BERJAYA " WALAUPUN SUKAR AKAN KAMI KUAT SEMANGAT MENGHARUNGINYA ..

Tag: #PUSATSUMBERALATTAS