SUMBANGAN IKHLAS RAMADAN BAHAGIAN 3

PERKARA :  SUMBANGAN  IKHLAS RAMADAN

TARIKH : 26 MEI 2019

TEMPAT  : RUMAH PELAJAR YANG LAYAK

PENGISIAN : SUMBANGAN  IKHLAS DARIPADA  RAKAN GURU,  ORANG PERSENDIRIAN & KUTIPAN DANA YANG DIBERIKAN OLEH PELAJAR SMAA ..AMALAN INI DILAKSANAKAN OLEH BADAN DAKWAH & KEROHANIAN SEKOLAH ( BADAR ) . SELAKU SETIAUSAHA KEROHANIAN USTAZAH ROHANA BT ABD LATIFF BERSAMA - SAMA GURU LAIN BERKORBAN MASA & TENAGA BAGI MENGAGIHKAN BARANGAN DAPUR YANG DIBELI KEPADA RUMAH PELAJAR YANG LAYAK .

Tag: #KEROHANIAN