HARI TERAKHIR TAARUF BERSAMA SEMUA GURU

PERKARA : HARI TERAKHIR TAARUF PELAJAR TING 1 BERSAMA - SAMA SEMUA GURU ..

TARIKH : 4 JAN 2019

JAM : 10.30 PG HINGGA 12.00 TGH HR

TEMPAT  : DEWAN SYED HASSAN AL ATTAS PEKAN

PENGISIAN : SEMUA GURU AL ATTAS YANG BERKELAPANGAN BERPELUANG BERAMAH MESRA BERSAMA - SAMA PELAJAR BAHARU TING 1 SESI 2019. MAJLIS TERSEBUT JUGA TELAH DIRASMIKAN OLEH PUAN PENGETUA PUAN ROSIAH BT ZAINAL .SEMUA WARGA GURU & KAKITANGAN MENGUCAPKAN SELAMAT DATANG KEPADA SEMUA PELAJAR BAHARU..

Tag: #DAFTARTING12019