PERKARA : KULIAH SUBUH SEBELUM BENGKEL BA BERMULA

TARIKH : 27 JAN 2019

JAM :6.30 PAGI

TEMPAT : SURAU ISKANDAR ZULKARNAIN

PENGISIAN : SEMUA PELAJAR ASRAMA & ADIK - ADIK DARIPADA BENGKEL BA DIHIDANGKAN DENGAN SEGMEN KEROHANIAN OLEH USTAZ YANG DIJEMPUT OLEH UNIT ASRAMA SEKOLAH .

Tag: #KEROHANIANSEKOLAH