MAJLIS PERSARAAN TUAN PENGETUA ( BERGAMBAR SEBELUM KETIBAAN TUAN PENGETUA )

PERKARA  : MAJLIS LAMBAIAN KASIH LAUTAN BUDI ( SEMPENA MAJLIS PERSARAAN TUAN PENGETUA  TUAN HAJI MOD NAJIB @MOHAMMAD NAJIB BIN YAAKOB )

TARIKH : 3 OGOS 2018 ( JUMAAT)

TEMPAT : DEWAN SYED HASSAN AL - ATTAS PEKAN

#TERIMA KASIH KEPADA SEMUA TETAMU YANG SUDI HADIR MEMERIAHKAN MAJLIS TERSEBUT .

#TERIMA KASIH TUAN PENGETUA  ATAS JASA & BUDI YANG DITABUR SEPANJANG TUAN BERKHIDMAT DI SMA AL - ATTAS ..JASAMU DIKENANG BUDIMU DISANJUNG

Tag: #PERSARAAN TUAN PENGETUA