GOTONG - ROYONG KELAS & KAWASAN SEK FASA 2 2019

PERKARA : GOTONG - ROYONG KELAS & KAWASAN SEKOLAH FASA 2

TARIKH : 12 JAN 2019

JAM : 9 PAGI

PENGISIAN : SEMUA PELAJAR & GURU BERGANDING BAHU TERUTAMANYA GURU BAHAGIAN 4K SEKOLAH AGAR KECERIAAN & KEBERSIHAN SENTIASA TERJAGA.PIHAK SEKOLAH JUGA MENGUCAPKAN RIBUAN TERIMA KASIH ATAS SUMBANGAN KERINGAT YANG DICURAHKAN OLEH SEMUA PELAJAR & GURU YANG TERLIBAT .

Tag: #4K2019