PEMBENTANGAN PROJEK KITAR SEMULA GEO TING 2

PERKARA : PEMBENTANGAN PROJEK KITAR SEMULA

TARIKH : 21 OKT 2020

HARI : RABU

PENGISIAN : KELAS PEMBELAJARAN  TING 2F YANG DILAKSANAKAN OLEH CIKGU HUDHA JAMALUDIN AKAN MEMBUAT PROJEK KITAR SEMULA DI DALAM KELAS .PROJEK TERSEBUT PERLU DIBENTANG DI HADAPAN PARA PELAJAR LAIN UNTUK MEMPERKENALKAN LAGI IDEA KREATIF KUMPULAN MASING - MASING . PELAKSANAAN PROJEK AKAN BERLANGSUNG PADA MINGGU HADAPAN.

Tag: #PANITIAGEOGRAFI