PERKARA :  PROGRAM BAHASA ARAB DITERUSKAN LAGI

TARIKH : 6 FEB 2020

TEMPAT : DATARAN PERHIMPUNAN

DIKELOLAKAN OLEH : USTAZ AHMAD

PENGISIAN : PERBUALAN DALAM BAHASA ARAB BERKAITAN KEBAIKAN MENGGUNAKAN KAYU SUGI SERTA MENERANGKAN. KEBURUKAN MEROKOK YANG DIHIDAPI  OLEH PARA PEROKOK SEPERTI PENYAKIT DAN SEBAGAINYA .MALAHAN ROKOK JUGA ADALAH HARAM ..

Tag: #PANITIABAHASAARAB