HARI PERTAMA PN PENGETUA DI SMAA

PERKARA : UCAPAN PUAN PENGETUA PUAN ROSIAH BT ZAINAL

TEMPAT : SURAU ISKANDAR ZULKARNAIN

JAM : 7.30 PAGI

PENGISIAN UCAPAN :
  PUAN PENGETUA MEMUJI PARA PELAJAR SEMOGA TINGKAH LAKU LEBIH BAIK KERANA RAUT WAJAH ANAK - ANAK AL ATTAS SEBENARNYA  SUCI BERSIH .

BELIAU JUGA  MENGINGATKAN PARA PELAJAR SEANDAINYA MEMPUNYAI SEBARANG PERMASALAHAN HENDAKLAH BERHUBUNG  TERUS DENGANNYA ..

# SEMUA WARGA SMAA MENGUCAPKAN SELAMAT DATANG KEPADA PN PENGETUA ...DIHARAPKAN DENGAN KEHADIRAN PN PENGETUA SMAA AKAN LEBIH CEMERLANG SAHSIAH , AKHLAK & PEMBELAJARAN...IN SHAA ALLAH..

Tag: #SELAMATDATANGPENGETUA