BEKAS PELAJAR SMA AL ATTAS SAMBUNG BELAJAR DALAM BIDANG MASTER OF SYARIAH ..

PERKARA : BEKAS PELAJAR SMA AL ATTAS  SAMBUNG BELAJAR DALAM BIDANG MASTER OF SYARIAH ..

TARIKH : 28 MAC 2019

TEMPAT : UKM BANGI

PENGISIAN : SEBAGAI  BEKAS PELAJAR SMAA TAHUN 2004 HINGGA 2008 , BELIAU MASIH LAGI MENYAMBUNG PENGAJIAN DI UKM DALAM JURUSAN SYARIAH . USAHANYA YANG GIGIH BAGI MENGAPAI SEGULUNG KEJAYAAN DALAM JURUSAN YANG DIAMBIL HARUS DIPUJI & DIJADIKAN CONTOH IKUTAN UNTUK ANAK - ANAK DIDIK SMAA YANG LAIN .
 HAL INI DEMIKIAN KERANA , UNTUK  TERUS CEMERLANG DALAM APA JUA BIDANG USAHA , TAWAKAL MALAHAN DOA KEPADA YANG MAHA ESA TIDAK HARUS DILUPAKAN . MUHAMMAD FARAHIN BIN MAZLAN TIDAK PERNAH MELUPAKAN JASA GURU - GURU SMA AL ATTAS TERUTAMANYA KETIKA BELIAU MENUNTUT ILMU DI BUMI AL ATTAS SUATU MASA DULU .
 BELIAU YANG MENETAP DI KAMPUNG SERAMBI PEKAN BERASA TERUJA KETIKA BERTEMU DENGAN BEKAS GURUNYA IAITU PUAN ANIS AYUNI KETIKA SAMA - SAMA MENYAMBUNG PEMBELAJARAN PADA MUSIM CUTI SEKOLAH BARU - BARU INI . SEMOGA BELIAU BERJAYA SEHINGGA KE GARISAN PENAMAT YANG MEMBUAHKAN KEJAYAAN .

Tag: #BEKASPELAJARALATTAS