TERIMA KASIH TUAN PENGETUA

TARIKH : 28 MAC 2018

PERKARA : SEBELUM BERSARA JASA TUAN PENGETUA DALAM MEMBANGUNKAN & MENYEDIAKAN  INFRASTRUKTUR YANG BERADA DI SMA AL - ATTAS AMAT MEMBANTU DALAM SEGALA HAL. KEBOLEHAN  & KREATIVITI BELIAU DALAM MELAKSANAKAN KERJA KAYU YANG AMAT CANTIK DAPAT DILIHAT DENGAN UKIRAN KAYU ( TEMPAT BERUCAP) YANG CUKUP INDAH KESENIANNYA  TELAHPUN DISUMBANGKAN OLEH BELIAU MALAHAN SEBELUM BELIAU BERSARA PADA AWAL BULAN OGOS INI, BELIAU TETAP INGIN BERTUKANG & MEMASANG SENDIRI MEJA BERSAIZ BESAR UNTUK KEMUDAHAN PARA PELAJAR DI BILIK SEMINAR 2 YANG TELAH DISUMBANGKAN OLEHNYA...SEMOGA JASA & PENGORBANAN BELIAU AKAN SENTIASA DIKENANG DAN SELAMAT MAJU JAYA..

Tag: #JASAMUDIKENANGBUDIMUDISANJUNG