SUKA RIA DALAM SUKANEKA TAHUNAN 2018

PERKARA : SUKANEKA  TING 1 HINGGA 3 2018

TARIKH : 19 NOV 2018 ( ISNIN)

JAM : 8.30 PAGI

TEMPAT : PADANG AL ATTAS

AKTIVITI :
  TARIK TALI LELAKI
 LARIAN DALAM GUNI
 MEMANAH PEGAWAI ( GURU LELAKI)
 & PELBAGAI LAGI ACARA MENARIK..

PENGISIAN : MEMBERIKAN PENDEDAHAN KEPADA SEMUA PELAJAR BERKAITAN SIKAP KERJASAMA DALAM SESUATU HAL & TOKOH KEPIMPINAN YANG AKAN TERSERLAH DI SAMPING MEMBERIKAN KESERONOKAN KEPADA SEMUA PELAJAR  ..

ANJURAN : UNIT KOKURIKULUM

Tag: #UNITKOKOSMAA2018