PROGRAM BAHASA ARAB 2019

PERKARA : PROGRAM BAHASA ARAB

TARIKH : 21 JAN 2019

TEMPAT : TAPAK PERHIMPUNAN

KELOLAAN : CIK FATIMAH SYAKIRAH HANA

UNIT : PANITIA BAHASA ARAB

ULASAN OLEH : USTAZ ESSAM

PELAJAR YANG DIUJI : ADIK HUDA SYAZANA ( TING 5 )

PENGISIAN : MENERANGKAN SESUATU PERKARA YANG PERLU DILAKUKAN OLEH SEMUA PELAJAR IAITU SENTIASA BERUSAHA BERSUNGGUH - SUNGGUH UNTUK MEMPEROLEH SESEBUAH KEJAYAAN ..BERSUSAH - SUSAH DAHULU , BERSENANG - SENANG KEMUDIAN ADALAH PERIBAHASA YANG DIGUNAKAN UNTUK MENGAJAR PARA PELAJAR BERFIKIR  SUPAYA MENGAMALKAN SIKAP TERSEBUT UNTUK KECEMERLANGAN HIDUP..

Tag: #PANITIA BAHASA ARAB