SERONOKNYA MENGHAFAL SAMBIL MENYANYI

PERKARA : SERONOKNYA  MENGHAFAL  SAMBIL MENYANYI

TARIKH : 1 JULAI 2019

JAM :  9.40 PAGI

HARI : ISNIN

KELAS : 4 SIDDIQ

GURU : USTAZAH NORZALILAH BT YUNUS

PENGISIAN :  BAGI MENARIK MINAT PARA PELAJAR MENGHAFAL SUBJEK  AGAMA UNTUK PEPERIKSAAN  SIJIL MENENGAH AGAMA PADA TAHUN INI , SELAKU GURU YANG MENGAJAR SALAH SATU SUBJEK AGAMA BELIAU TELAH MEMASANG AUDIO DARIPADA TELEFON PINTARNYA .CARA TERSEBUT SEDIKIT SEBANYAK  DAPAT MEMUDAHKAN PARA PELAJAR DALAM MEMPEROLEH HAFALAN YANG CEPAT &  LEBIH PELBAGAI KERANA MINAT UNTUK MENGHAFAL PERLU DIUBAH AGAR MEREKA LEBIH BERDAYA SAING DALAM MENGINGATI SESUATU HAFALAN NOTA TERSEBUT ....

Tag: #SMA2019