KUIZ ANJURAN PANITIA BI & PAI BERMULA

PERKARA : BULAN KUIZ PANITIA BI & PEND.ISLAM DENGAN KERJASAMA   PUSAT SUMBER AL - ATTAS .

TARIKH : BULAN JULAI

SKOP UTAMA : MERANGSANG  PEMIKIRAN KREATIF PARA PELAJAR  AGAR DAPAT MENJAWAB SOALAN KUIZ DARIPADA PANITIA TERSEBUT .
 DI SAMPING ITU , SEDIKIT SEBANYAK MENGAJAK PARA PELAJAR LEBIH RAMAI KUNJUNGI PUSAT SUMBER KERANA SOALAN KUIZ HANYA BOLEH DIDAPATI DI  PUSAT SUMBER AL - ATTAS ...

Tag: #PUSATSUMBER