HARI BAHASA INGGERIS

PERKARA : HARI BAHASA INGGERIS

HARI  : SETIAP HARI SELASA

# SETIAP HARI SELASA PARA PELAJAR DIMINTA BERTUTUR DALAM BAHASA INGGERIS .BAGI MENJADI CONTOH KEPADA ORANG LAIN ,  PENGGUNAAN BAHASA INGGERIS DALAM PERCAKAPAN AKAN DIMULAKAN OLEH BARISAN PENGAWAS YANG BERTUGAS DI TAPAK PERHIMPUNAN ...HAL INI BERTUJUAN MEMBERIKAN KEYAKINAN KEPADA PELAJAR LAIN AGAR JANGAN MALU UNTUK BERTUTUR MALAHAN LEBIH CEPAT MEMAHAMI MAKNA PERTUTURAN TERSEBUT WALAUPUN MEMGAMBIL MASA...PROSES PEMBELAJARAN YANG PERLAHAN TETAPI BERPANJANGAN AKAN TERBIT KECEMERLANGAN...

Tag: #PANITIA BAHASA INGGERIS