PERKARA : 3 ORANG PELAJAR SMA AL ATTAS DIJEMPUT MENJADI IMAM SEPANJANG RAMADAN

TARIKH : AWAL RAMADAN SEHINGGA 24 MEI 2019

TEMPAT  : SURAU SERI PEKAN

PENGISIAN : MELALUI TUNTUTAN ILMU YANG TELAH DIPELAJARI SERAMAI 3 ORANG ANAK AL ATTAS TERPILIH UNTUK MENJADI IMAM SEPANJANG RAMADAN DI SURAU SERI PEKAN .PIHAK SEKOLAH AMAT BERBESAR HATI & BERBANGGA KERANA MEREKA DAPAT MEMIMPIN SOLAT TARAWIH SEPANJANG AWAL RAMADAN HINGGA 23 MEI 2019 .
 PIHAK SEKOLAH JUGA MENGUCAPKAN RIBUAN TERIMA KASIH KEPADA PIHAK SURAU SERI PEKAN KERANA SUDI MENJEMPUT ANAK  ANAK SMA AL ATTAS  BAGI MENGIMAMKAN SOLAT TARAWIH TERSEBUT .

Tag: #KEROHANIAN