ZOOM IN MASISUPA DI SMA ROMPIN ( DAY 2 )PENCAPAIAN

PERKARA : PERTANDINGAN HARI KEDUA MASISUPA  ZON 1

TARIKH    : 23 FEB 2018

HARI         : JUMAAT

JAM         : 8.30 PG

PENCAPAIAN :

SYARAHAN BAHASA ARAB

JOHAN PEREMPUAN ( NURUL NABILAH BINTI MOHD ZAILANI )

NAIB JOHAN (MUHAMMAD 'ARIF NU'MAN BIN MAHARUDDIN )

KUPASAN HADIS

JOHAN LELAKI (FIRDAUS HAKIMI BIN SHURKAWI)

NAIB JOHAN PEREMPUAN (NUR HUDA SYAZANA BINTI SABRI)

TAFSIR AL – QURAN

JOHAN LELAKI (MUHAMMAD LUTFIMIZAN BIN MUHA )

NAIB JOHAN PEREMPUAN (SYAHIDATUL AMIRA BINTI ABU )

KHUTBAH

NAIB JOHAN (MUHAMMAD IRFAN BIN M.Y.YUSRI )

BACAAN KITAB TURATH

KETIGA (MUHAMMAD EKMAL BIN NORHISHAM )

Tag: #MASISUPA2018