PERKARA :  TAKLIMAT PENDAFTARAN ASRAMA 2020

TARIKH :  1 JAN 2020

TEMPAT : DEWAN SYED HASSAN AL ATTAS

PENGISIAN : SELAMAT DATANG KEPADA SEMUA PENGHUNI ASRAMA SAMA ADA BAHARU & LAMA . IKATKAN IKATAN PERSAHABATAN DENGAN PERSEFAHAMAN & TOLERANSI SESAMA RAKAN .MOGA UKHWAH TERJALIN MESRA .

Tag: #ASRAMA2020