PERKARA : TAHNIAH PASANGAN KEMBAR HANIS & HANUM MELANGSUNGKAN PERKAHWINAN DENGAN MERIAH

TARIKH : 15 SEPT 2019

TEMPAT : PERUMAHAN TAMAN SERI SETIA

PENGISIAN : PASANGAN KEMBAR HANIS & HANUM ADALAH MERUPAKAN ANAK KEPADA USTAZAH HALIMAH BT HAMZAH YANG MENGAJAR DI SMA AL ATTAS . PASANGAN KEMBAR TERBABIT ADALAH BEKAS PELAJAR SMA AL ATTAS , MEREKA LEPASAN UNIVERSITI , SEMENTARA MENCARI KERJA TETAP KINI MEREKA MENJADI GURU AL - QURAN DI SMATAF ( HANIS ) & SMAA ( HANUM ) .

MAJLIS YANG BERLANGSUNG DENGAN MERIAHNYA DENGAN KEHADIRAN RAMAI TETAMU MALAHAN PENGETUA SMAA PUAN ROSIAH BT ZAINAL JUGA SEMPAT BERGAMBAR  MESRA BERSAMA - SAMA IBU BAPA PENGANTIN TERBABIT . PIHAK SEKOLAH MENGUCAPKAN TAHNIAH & MOGA PERKAHWINAN YANG DIBINA BERSAMA - SAMA PASANGAN MASING - MASING KEKAL BAHAGIA.

Tag: #PERKAHWINANGURU2019