MARI KENALI WATAK NOVEL PANTAI KASIH

PERKARA : MARI KENALI WATAK DALAM NOVEL PANTAI KASIH

TARIKH : 15 JAN 2019

JAM : 12.00 HINGGA 12.30 TGH HR

KELAS : 4 FATONAH

SUBJEK : BAHASA MELAYU ( NOVEL PANTAI KASIH )

GURU SUBJEK : PN HUDHA JAMALUDIN

PENGISIAN : PARA PELAJAR MEMBENTANGKAN HASIL KERJA BERKUMPULAN DALAM MENCARI PERWATAKAN DALAM WATAK PANTAI KASIH YANG TELAH 1 MINGGU DIBERIKAN . BAGI MENGGALAKKAN LAGI PARA PELAJAR MELAKSANAKAN TUGASAN BETKUMPULAN , SEKIRANYA MEREKA BERJAYA MEMBUAT PEMBENTANG TERSEBUT NOTA PENUH AKAN DIBERIKAN .
 TUJUAN UTAMA ADALAH UNTUK MEMBERIKAN PENGETAHUAN TAMBAHAN BERKAITAN  NOVEL TERSEBUT .

Tag: #PANITIABAHASAMELAYU