PEMANTAUAN PDP OLEH GPK KURIKULUM & BAHAGIAN PANITIA SESI 2019

PERKARA : PEMANTAUAN PDP  OLEH GPK KURIKULUM & BAHAGIAN PANITIA

BULAN  : 3 SEHINGGA SEKARANG

TEMPAT : BILIK DARJAH & BILIK PEMBELAJARAN BERLANGSUNG

PENGISIAN : SEBAGAI PROSEDUR  BAGI MELENGKAPKAN MISI PEMBELAJARAN YANG DISAMPAIKAN BERKESAN OLEH SEMUA GURU ,PIHAK PENGURUSAN UNIT KURIKULUM SEKOLAH TELAH MELAKSANAKAN BULAN PANTAUAN GURU MENGAJAR DI DALAM KELAS .
 PROSES TERSEBUT DITERAJUI OLEH GPK KURIKULUM PUAN HANUM BT JABAR BERSAMA - SAMA KETUA PANITIA SETIAP SUBJEK  KETIKA PROSES PEMANTAUAN DILAKUKAN .
 SETIAP GURU YANG DIPANTAU AKAN DINILAI TAHAP KEBERKESANAN CARA PENGAJARAN YANG DILAKSANAKAN AGAR SEGALA PENAMBAHBAIKAN DAPAT DILAKUKAN UNTUK KEBAIKAN SEMUA PIHAK .

Tag: #PDPPEMANTAUANSEKOLAH