MUTIARA KATA

#KEPADA PENGGUNA LAMAN WEB SMAA , SEKIRANYA ANDA INGIN BERKONGSI  MUTIARA KATA  UNTUK LAMAN WEB SMAA. ANDA BOLEH MENGIRIMKAN MUTIARA KATA KE E- MEL SEK YANG TERTERA DI BAWAH... ADMIN BERHARAP ANDA DAPAT PASTIKAN MUTIARA KATA TERSEBUT ADALAH HAK ANDA SENDIRI..TIADA UNSUR PENIRUAN UNTUK MENGELAKKAN SEBARANG KESULITAN...

Tag: #SEGMEN MUTIARA KATA