ZOOM IN MASISUPA DI SMA ROMPIN HARI PENUTUP

WARGA SMA AL- ATTAS MENGUCAPKAN RIBUAN & JUTAAN TERIMA KASIH KEPADA TUAN PENGETUA SMA ROMPIN ENCIK HUSIN BIN MOHAMAD YUNUS SELAKU TUAN RUMAH MASISUPA ZON 1 KALI KE – 34 . HAL INI KERANA MEMBERIKAN LAYANAN YANG TERBAIK BUAT SEMUA GURU , KAKITANGAN & KONTIJEN – KONTIJEN SMA AL –ATTAS SEPANJANG 4 HARI BERKAMPUNG DI SMA ROMPIN … JASA KALIAN SENTIASA DALAM LAKARAN INGATAN  KAMI .

Tag: #MASISUPA2018