PERKARA : GURU IDOLAKU ( SELAMAT MENUNTUT ILMU )

TARIKH : 23 MAC HINGGA 30 MAC 2019

TEMPAT : UNIVERSITI KEBANGSAAN MALAYSIA

GURU : PUAN ANIS AYUNI BT AB WAHAB

KURSUS : SARJANA PENDIDIKAN MATEMATIK

GURU : CIK RATNA DEWI BT ABD AZIZ

KURSUS : SARJANA PENDIDIKAN SAINS FAKULTI PENDIDIKAN

MOD : CUTI SEKOLAH

PENGISIAN : BERBEKALKAN SEMANGAT YANG JITU BAGI MENDIDIK ANAK BANGSA DENGAN JAYANYA , KEDUA - DUA SAHABAT INI  MENYAMBUNG PENGAJIAN MEREKA DALAM BIDANG MASING - MASING .
     SETIAP KALI TIBA MUSIM CUTI SEKOLAH MEREKA AKAN MENUNTUT ILMU DI UKM  BAGI MELAKSANAKAN SARJANA PENDIDIKAN DALAM BIDANG  SAINS & MATEMATIK .
 BAGI PUAN ANIS AYUNI , BIDANG  MATEMATIK MENJADI PILIHANNYA  MANAKALA CIK RATNA DEWI  TELAH MENGAMBIL SARJANA PENDIDIKAN SAINS  BAGI SESI 2018 -2019 .
 SEMOGA SEMANGAT YANG DITUNJUKKAN OLEH MEREKA SEDIKIT SEBANYAK MENJADI PEMBAKAR SEMANGAT UNTUK ANAK -ANAK AL ATTAS BERDAYA SAING DALAM MENUNTUT ILMU .SELAMAT MAJU JAYA BUAT KALIAN BERDUA DARIPADA SEMUA WARGA SMAA .

Tag: #GURUIDOLAKU2019