LENSA KAMERA PELAJAR ASRAMA

PERKARA : PERKONGSIAN ILMU DARIPADA BEBERAPA ORANG USTAZ MENGIKUT JADUAL HARIAN ASRAMA .

DISAMPAIKAN OLEH : USTAZ ABDUL MU'IM BIN SALEHUDDIN

# CERAMAH TERSEBUT DIKELOLAKAN OLEH USTAZ – USTAZ  YANG TELAH DIPILIH UNTUK PENGISIAN SEBARANG ILMU  KEPADA PELAJAR ASRAMA . KEBIASAANNYA SLOT TERSEBUT BERLANGSUNG SELEPAS SOLAT MAGHRIB ATAUPUN  SOLAT ISYA’ .

Tag: #ASRAMA2018