PERHATIAN SEMUA PELAJAR ASRAMA 2020

#SILA PATUHI SEGALA ARAHAN YANG TELAH DIKELUARKAN MELALUI SURAT TERSEBUT..
#SILA PASTIKAN ANDA MEMAKAI PAKAIAN RASMI ASRAMA BAGI PEMANTAUAN  PENGAWAL KESELAMATAN KETIKA ANDA MENGAMBIL BARANGAN KEPERLUAN ANDA DI ASRAMA,HARAP MAKLUM.
#KITAJAGAKITA

Tag: #ASRAMA2020