MOGA ALLAH MERAHMATI PEMERGIANMU

PERKARA : PERGIMU  KAMI TANGISI

TARIKH : 20 JAN 2019

PENERANGAN : HARI INI ( 20 JAN 2019 ) WARGA SMA AL ATTAS DIKEJUTKAN DENGAN BERITA YANG BEGITU MENYAYAT HATI .. MOHD FARIS BIN HAJI SYUKOR IALAH MERUPAKAN BEKAS PELAJAR SMA AL ATTAS DARI TAHUN 2016 HINGGA 2018.ARWAH BARU SEMINGGU BERPINDAH SEKOLAH DI SMKPJ & ARWAH MOHD FARIS MERUPAKAN ANAK BONGSU USTAZ SYUKOR BIN AHMAD GHUNDAL IAITU SELAKU USTAZ YANG MENGAJAR DI SMA AL ATTAS .
 MENURUT SUMBER BERNAMA , ARWAH MOHD FARIS DIKATAKAN TELAH LEMAS SELEPAS DIHANYUTKAN ARUS SEMASA CUBA MEMBANTU RAKANNYA YANG TERGELINCIR DI SUNGAI DI KAMPUNG TANJUNG MEDANG HILIR DI SINI . PADA KETIKA ITU ARWAH BERIADAH  BERSAMA - SAMA AHLI KELUARGANYA PADA PAGI TERSEBUT KE SUNGAI UNTUK MEMANCING UDANG .JENAZAHNYA DIBAWA KE  BILIK MAYAT HOSPITAL PEKAN UNTUK DIMANDIKAN  &  AKAN DIKEBUMIKAN DI TANJUNG MEDANG DI MANA KAMPUNG SEBELAH IBUNYA..
 SEMASA DI SMA AL ATTAS  ARWAH MOHD FARIS MERUPAKAN SEORANG PELAJAR YANG SUKA BERGURAU DENGAN GURU - GURUNYA..SEMOGA ROHNYA DIRAHMATI & DICUCURKAN RAHMAT KE ATASNYA...AAMIN..

#TAKZIAH DARIPADA SEMUA WARGA SMAA BUAT KELUARGA USTAZ SYUKOR . BERAT MATA MEMANDANG BERAT LAGI BAHU MEMIKUL..MOGA BERTABAH MENERIMA BERITA TERSEBUT..

Tag: #TAKZIAH2019