SUASANA HARI PENUTUPAN MAJLIS PUSAT SUMBER 2018

SUASANA PENUTUPAN MAJLIS PENYAMPAIAN HADIAH AKTIVITI ANJURAN PUSAT SUMBER SMAA 2018.TERIMA KASIH KEPADA SEMUA YANG TELAH MENJAYAKAN MAJLIS TERSEBUT DENGAN LANCARNYA..SEMOGA PENAMBAHBAIKAN DAPAT DILAKUKAN UNTUK TAHUN HADAPAN..

Tag: #PUSATSUMBERALATTAS