PERKARA :  PARA GURU TERUJA MENJAWAB KUIZ USAHA SAMA PUSAT SUMBER BERSAMA PANITIA BI & SEJARAH

TARIKH : 1 JULAI 2019

JAM : 10.30 PAGI

HARI : ISNIN

PENGISIAN : SEBAGAI SOKONGAN KE ATAS PUSAT SUMBER SEKOLAH, PARA GURU JUGA MENJADI CONTOH KEPADA PARA PELAJAR AGAR SENTIASA MENDALAMI ILMU DENGAN MENJAWAB KUIZ BAGI BULAN JULAI INI ..SELAKU SETIAUSAHA PUSAT SUMBER CIKGU HUDHA JAMALUDIN BERSAMA -   SAMA AJK GURU LAIN SENTIASA  BERSIKAP POSITIF DALAM MENGHIDUPKAN BUDAYA MENCINTAI ILMU KERANA ADA SLOGAN YANG BERBUNYI " BANGSA MEMBACA BANGSA BERJAYA " , WALAUPUN SUKAR UNTUK MENARIK MINAT BAGI MENGHIDUPKAN BUDAYA TERSEBUT CABARAN ITU AKAN TETAP DISAHUT OLEH PUSAT SUMBER AL ATTAS .

Tag: #PUSATSUMBERALATTAS