PERKARA : INFO MESYUARAT AGUNG PIBG KALI KE - 24 & PENYERAHAN SLIP PEPERIKSAAN 2019

TARIKH : 3 OGOS

TEMPAT : DEWAN SYED HASSAN AL ATTAS

JAM  : 8.00 PAGI

PERINGATAN MESRA :
  SURAT PANGGILAN MESYUARAT  TERSEBUT TELAH DIEDARKAN KEPADA ANAK JAGAAN TUAN / PUAN . MOHON MENANDATANGANI &  MENYERAHKAN KERATAN BORANG KEHADIRAN @ NYATAKAN SEBARANG USUL . SILA SERAHKAN PADA 1 OGOS INI , HARAP MAKLUM .

Tag: #PIBG2019