PERKARA : SUMBANGAN BUKU UNTUK PUSAT SUMBER AL ATTAS ( PIC 2 )

TARIKH : 22 APRIL 2019

TEMPAT  : BILIK GURU

PENGISIAN : PUSAT SUMBER AL ATTAS MENGANJURKAN PROGRAM JOM DERMA BUKU SETIAP TAHUN..SAMBUTAN AMAT MENGGALAKAN DARIPADA KALANGAN GURU - GURU MAHUPUN PARA PELAJAR .
 KEPADA SESIAPA YANG INGIN MENDERMA BAHAN BACAAN BERGUNA UNTUK BACAAN ANAK - ANAK AL ATTAS BOLEH MENYUMBANGKANNYA KE SEKOLAH .

Tag: #PUSATSUMBERALATTAS