PERKARA : KENALI PUSAT SUMBER AL ATTAS PEKAN

TEMPAT    : PUSAT SUMBER AL ATTAS PEKAN

TARIKH     : 8 MAC 2019

PENGISIAN :  SETIAP KEMUDAHAN YANG DISEDIAKAN DI PUSAT SUMBER AL ATTAS PEKAN..WALAUPUN KECIL TANPA ALATAN CANGGIH SEPERTI KOMPUTER UNTUK KEGUNAAN PARA PELAJAR TETAPI PELAJAR MASIH LAGI DAPAT MENIMBA ILMU DENGAN PELBAGAI JENIS BUKU ..

Tag: #PUSATSUMBERALATTAS