HARI BAHASA ARAB

PERKARA : HARI BAHASA ARAB

ANJURAN :PANITIA BAHASA ARAB

DIKELOLAKAN OLEH : USTAZAH ARNEE FAIZAH BT ZULKEFFLE

HARI : SETIAP PAGI KHAMIS

TEMPAT : TAPAK PERHIMPUNAN

PENGISIAN : MEMBERIKAN KEBERANIAN KEPADA SEMUA PELAJAR YANG INGIN MENJAWAB SOALAN YANG DITANYA OLEH  USTAZAH DENGAN BERTUTUR DALAM BAHASA ARAB ..KEBAIKANNYA , PARA PELAJAR LEBIH BERDAYA SAING UNTUK BERLUMBA - LUMBA MENINGKATKAN PENGGUNAAN BAHASA TERSEBUT DI SAMPING TIDAK MELUPAKAN CINTA AKAN BAHASA MELAYU ...

Tag: #PANITIA BAHASA ARAB