SUASANA WATIKAH PELANTIKAN BARISAN KEPIMPINAN 2019 (PIC 2 )

PERKARA : WATIKAH PELANTIKAN BARISAN KEPIMPINAN SEKOLAH 2019

TARIKH : 29 JAN 2019

JAM :8.30 PAGI  - 12.00 TGH HR

TEMPAT : DEWAN SYED HASSAN AL ATTAS

BARISAN KEPIMPINAN :
 1) PENGAWAS SEKOLAH
 2)PENGAWAS PUSAT SUMBER
 3)PENGAWAS SPBT
 4)KETUA ASRAMA PUTERA / PUTERI
 5) KETUA / PENOLONG KELAS

DIRASMIKAN OLEH : ENCIK HAIRUDIN BIN KADIR ( PENOLONG PENGARAH UNIT HEM & KOKURIKULUM BAHAGIAN PEND JAIP )

TURUT HADIR MEMERIAHKAN MAJLIS :
 - YDP PIBG TUAN HAJI SANI BIN SAAD
 -TIMB YDP PIBG ENCIK MAT ALIAS

PENGISIAN : WATIKAH PELANTIKAN SECARA BESAR - BESARAN INI DILAKSANAKAN ADALAH UNTUK  MEMBERIKAN KEPERCAYAAN  KEPADA  SEMUA BARISAN KEPIMPINAN SEK  AGAR LEBIH MENJALANKAN TANGGUNGJAWAB MASING - MASING DENGAN JAYANYA PADA TAHUN INI .

# PIHAK SEKOLAH MENGUCAPKAN JUTAAN TERIMA KASIH KEPADA PARA TETAMU YANG SUDI HADIR  MEMERIAHKAN  MAJLIS KALI INI ..

Tag: #KEPIMPINANSEKOLAH2019