SELAMAT DATANG USTAZ AHMAD

PERKARA : SELAMAT DATANG USTAZ AHMAD

TARIKH : 15 JAN 2020

TEMPAT : DARI SMA AL KHAIRIAH KE SMA AL - ATTAS

PENGISIAN : USTAZ AHMAD GURU TAJAAN UAE YANG AKAN MENGGANTIKAN USTAZ ESSAM YANG TELAH BERTUKAR KE KULLIAH SEBAGAI GURU DI PUSAT BAHASA DI SANA .SEMOGA MAJU JAYA BUAT KEDUA - DUANYA .

Tag: #GURUUAE2020