PERKARA : CENDERAMATA BUAT ANAK - ANAK HEBAT PUSAT SUMBER

TARIKH : 9 JAN 2020

TEMPAT : PUSAT SUMBER SMAA

PENGISIAN : SETIAP TAHUN PENGURUSAN PUSAT SUMBER AKAN MEMBERIKAN CENDERAMATA KEPADA SEMUA PENGAWAS PUSAT SUMBER SEBAGAI TANDA TERIMA KASIH ATAS SEGALA KHIDMAT IKHLAS DISALURKAN SEPANJANG MENJADI PENGAWAS PUSAT SUMBER . WALAUPUN HADIAHNYA TIDAKLAH SEMEWAH MANA TETAPI CENDERAMATA TERSEBUT CUKUP MENJADI BUKTI BAHAWA  UNIT PUSAT SUMBER SEKOLAH AMAT MENGHARGAI JASA & KERINGAT YANG TELAH DICURAHKAN BAGI MENGHIDUPKAN LAGI BUDAYA MEMBACA DALAM KALANGAN PARA PELAJAR . SEMOGA TAHUN INI SEGALA AKTIVITI BERJALAN LANCAR .

Tag: #PUSATSUMBER2020