PERINGATAN MESRA SELAMAT KEMBALI KE SEKOLAH

Perhatian bagi pelajar luar sebelum masuk ke kelas masing - masing ,anda diminta untuk beratur di tapak perhimpunan hadapan Dewan Syed Hassan Al Attas bagi mengambil suhu sebelum ke kelas. Anda semua digalakkan membawa bekalan makanan sendiri dari rumah. Pelitup muka dipakai bagi yang memerlukan sahaja @ bergejala .

Bagi pelajar asrama sejadah, kain telekung (pelajar perempuan) perlu dibawa sendiri. Pelitup muka dipakai bg yg memerlukan shj. Peljr asrama yg *bergejala* seperti demam, batuk dan selsema *tidak dibenarkan *pulang* ke asrama. Begitu juga dgn pelajar luar *tidak dibenarkan hadir ke sekolah* jika bergejala .
   Moga ibu bapa & penjaga memastikan anak jagaan tuan /puan benar -benar sihat untuk kembali ke sekolah. Susunan kedudukan pelajar di dalam kelas telah ditetapkan pelajar hanya perlu duduk mengikut nama masing - masing yang telah ditampal pada meja *tidak boleh diubah kedudukan yang telah ditetap*. Sama - sama kita mengikut SOP yg telah ditetapkan.

Tag: #SEK2020