KELAS SMART AL - QURAN

PERKARA : KELAS SMART AL - QURAN

MASA : SETIAP PETANG MENGIKUT KUMPULAN YANG TELAH DIBERIKAN

JAM : 3.00 - 4.30 PTG

KELAS : USTAZAH UMI SALAMAH

TING : 1

TUJUAN :
 # AGAR PARA PELAJAR YANG CEMERLANG AL QURAN LEBIH MENITIKBERATKAN LAGI TEKNIK BACAAN YANG BETUL
 # MANAKALA PELAJAR YANG LEMAH AKAN LEBIH MEMPELAJARI TEKNIK BACAAN MENGIKUT KEHENDAK GURU QURAN MASING - MASING SEHINGGA BERJAYA MEMBACA AL QURAN DENGAN LANCAR .

# TERDAPAT JUGA TING 1 HINGGA 2 MEMGIKUT KELAS DAN PEMBAHAGIAN USTAZ & USTAZAH YANG MENGAJAR AL - QURAN...

Tag: #PANITIAQURAN